Ne bucurăm să fim prieteni și parteneri Gomag pentru că simțim că avem o misiune comună. Și ei, și noi credem că tu trebuie să ai grijă de afacerea ta, colegii tăi și viața ta de fiecare zi, în timp ce noi ne ocupăm de restul lucrurilor.

Suntem parteneri Gomag și pentru că am avut o experiență personală cu platforma lor de eCommerce. Anul trecut am decis să lansăm un proiect pentru a testa câteva lucruri importante pentru noi. Am vrut să vedem cât de ușor poți lansa un magazin online, cât de ușor se scalează un buget pentru un magazin nou și care e tot flow-ul și dinamica din el.

Suntem convinși că o parte din succesul pe care l-a avut experimentul nostru s-a datorat platformei care ne-a oferit exact ce aveam nevoie pentru o lansare foarte rapidă. Nouă ne-a luat la momentul respectiv cam 3 săptămâni de la idee până la live pentru că pe Gomag am putut să facem totul foarte ușor.

Practic tot ce trebuie să faci tu ca antreprenor e să îți alegi produsele pe care vrei să le vinzi, furnizorii cu care vrei să lucrezi, furnizorii de servicii din România și Gomag pentru site. De restul ne ocupăm noi.

Venind dintr-o zonă cu bugete foarte mari și campanii ample naționale, trebuia să ne demonstrăm nouă în primul rând că putem face lucruri și pentru magazine online noi și start-up-uri. Experimentul a fost pentru noi un succes și ne-a dat încredere în ceea ce putem face pentru tine.

Suntem aici pentru afacerile care fac primii pași în online, dar și pentru afacerile care au deja experiență și vor să ducă lucrurile puțin mai departe.

Credem că business-ul tău e unic și nevoile lui sunt unice. Croim împreună exact pachetul de servicii de care tu ai nevoie.

Cum facem lucrurile?

  • Ne cunoaștem la o cafea/suc/ceai (acum, cum s-o putea) și încercăm să ne dăm seama împreună ce ai tu nevoie, ce credem că ai avea nevoie și ce putem face împreună
  • Trasăm împreună niște așteptări realiste, obiective comune și modurile în care le atingem. Dacă ești la început, e posibil să vrei totuși să faci lucrurile puțin mai agil. Facem și asta.
  • Ne apucăm de treabă.
  • Așteptăm dreptul legal de a ne strânge mâna bărbătește :)

Dar acum, hai să vorbim despre tine și afacerea ta!