Despre noi

Salut,

În primul rând cred că te întrebi de ce o agenție de marketing are mai degrabă un blog decât o pagină de prezentare. Probabil te-ai aștepta la paginile de servicii, testimoniale, de ce noi, etc. Am vrut să facem lucrurile puțin altfel, nu doar să spunem că le facem puțin altfel.

Am ales să ne prezentăm cu un blog pentru că suntem comunicatori. Și nu am putea fi comunicatori fără să comunicăm tot timpul despre ceea ce facem, despre cum facem, despre cum ne-ar plăcea să facem. Până la urmă, cel mai ușor ne cunoști citind cum gândim.

Noi, ca agenție de marketing, mai mult am apărut, decât ne-am creat. Am luat pur și simplu ceea ce ne plăcea să facem până dimineața, l-am combinat cu lucrurile la care ne pricepeam și am adăugat dorința de a ne implica în mai multe proiecte… Și a ieșit o agenție de marketing. În acest sat digital, vrem să găsim răscrucea cu fântână dintre creativitate și tehnologie, inspirație și informație. Vorbim despre lucrurile „cu care ne ocupăm”: marketing, comunicare, ecommerce, social media, digital, facebook ads, google ads.

Vrem ca pagina noastră să fie un loc din care reușești să iei ceva indiferent dacă alegi să lucrezi cu o agenție de marketing în viitor sau nu. Vrem să fim o sursă atât de informație, cât și de inspirație.

Credem că marketingul în 2021 e mai mult despre creativitate decât despre tehnologie, mai mult despre inspirație decât despre informație.

Noi suntem ZOTIS MEDIA, o agenție de marketing boutique.

Află câteva lucruri despre noi dintr-un interviu cu prietenii noștri de la GoMag.

Ne găsești foarte ușor la hi@zotis.ro sau 0762655363!
Hai să vorbim!